Meedoen

Via Energie de Liemers/Rijn en IJssel Energiecoöperatie kun je meedoen met Zonnig Duiven. Zo kun je zelf een bijdrage leveren aan de energietransitie in jouw omgeving. Als lid kun je meepraten over de ontwikkeling van en deelname in Zonnepark Zonnig Duiven. Ook kun je inschrijven voor financiële participaties.

EDL/REIJE geeft voor het zonnepark twee soorten participaties uit:

Zonaandelen Zonnig Duiven Ontwikkeling

Hiermee help je de ontwikkeling van het zonnepark en ontvang je een vergoeding voor het beschikbaar stellen van je inleg in de risicovolle fase van het zonnepark. Leden van EDL/REIJE hebben in 2023 bijgedragen door Zonaandelen aan te schaffen. De inschrijving hiervoor is inmiddels gesloten. Het is nog niet bekend of en wanneer een volgende inschrijving start.

Zonaandelen Zonnig Duiven Exploitatie

Voor de exploitatiefase van Zonnig Duiven geeft EDL/REIJE ‘Zonaandelen Zonnig Duiven Exploitatie’ uit. De inleg per Zonaandeel (waarschijnlijk €250) en het risicoprofiel zijn dan lager. De inschrijving hiervoor vindt plaats als het project klaar is om gebouwd te worden. Naar verwachting is dit medio 2027. De looptijd van deze Zonaandelen is waarschijnlijk de hele looptijd van het project (30 jaar).

Wil je meer weten, lid worden, aanmelden voor de nieuwsbrief?
Kijk op www.energiedeliemers.nl.